artikel

Foto’s Corporate Express

Warehousing

Foto’s Corporate Express
1

Ruim veertig logistiek managers zagen tijdens Logistiek Insight hoe het orderverzamelproces bij Corporate Express verliep via voice-picking. Marcel van Sas, directeur Logistiek, vertelde over de filosofie van het bedrijf en over de aanpak van de invoering van het systeem.

Orderpicken met stemherkenning is een grote opmars begonnen. Geen picklijst meer, maar een moderne headset. Maar levert dit de verwachte besparing op? Is er weerstand onder de medewerkers en hoe ga je daar mee om? Corporate Express in Almere heeft het traject doorlopen tot ieders tevredenheid. Niemand wil meer terug bleek tijdens Logistiek Insight. Lees hier het artikel uit het vakblad Logistiek: Voicepickers willen niet meer terug.

 

De foto’s van deze middag:

 

Reageer op dit artikel