nieuws

Uber stopt met last mile dienst UberRush

Supply chain 1170

Uber stopt met last mile dienst UberRush

Uber stopt met UberRush. De on-demand-bezorgservice stopt per 30 juni dit jaar zijn last mile optie. Uber lanceerde UberRush als test in 2014 in Manhattan.

On demand een koerier inschakelen. In de steden Chicago, San Francisco en New York is het mogelijk. Nog wel. Want na amper 3 jaar valt het doek voor de bezorgdienst die nooit echt van de grond kwam.

Uber lanceerde UberRush als test in 2014 in Manhattan. Een jaar later ging die dienst live in Chicago en San Francisco. Verder dan die steden is de last mile dienst nooit gekomen waarbij gebruikers iemand konden inhuren om een ​​pakket op te halen en naar een andere locatie te brengen.

 

Lees ook
Uber Freight gelooft in zijn aanpak:
Q&A met Uber Freight directeur

 

In april 2017 kondigde Uber aan dat restaurants niet langer in staat zouden zijn om de service te gebruiken, omdat de levering van voedsel zou worden overgeheveld naar UberEats. De sluiting van UberRush volgt de ondergang van een andere last mile dienst op afroep; Shyp. Het reduceerde zijn activiteiten in juli en op dinsdag kondigde het aan dat het zou stoppen.

 

Zie ook
E-commerce klant is koning: tsunami aan last mile opties

Reageer op dit artikel