nieuws

e-Fulfilment Hub en Fontys lanceren e-fulfilment model

Supply chain 1467

e-Fulfilment Hub introduceert in samenwerking met Fontys Hogescholen ‘maturity model’ voor de e-fulfilmentsector. Het theoretisch model moet de kwaliteit van e-fulfilment verbeteren.

e-Fulfilment Hub en Fontys lanceren e-fulfilment model

De e-fulfilment sector moet meer volwassen worden. Om dit te realiseren is meer theoretische kennis nodig.  e-Fulfilment Hub, het collectief van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen uit de regio Venlo  en Fontys Hogescholen lanceren daarom het maturity model.

Dit is volgens eigen zeggen het eerste wetenschappelijke model in haar soort en scoort organisaties op basis van de volwassenheid van hun e-fulfilment competentie. Ook geeft het model bedrijven praktische inzichten over hoe zij zich kunnen ontwikkelen.

 

 

 

Zie ook

In 6 stappen naar de juiste e-fulfilment speler

E-fulfilment in Nederland: Wie Wat Waar

 

4 niveaus e-fulfilment

De kern van het model? Hoe volwassen is jouw e-fulfilmentproces en hoe zet je de stap naar een meer volwassen proces? Het model geeft door middel van een compacte vragenlijst aan in welke fase van het maturity model een bedrijf zich bevindt. Het maturity model bestaat uit vier opeenvolgende niveaus, die samen het e-fulfilmentproces beschrijven. Binnen dit proces kunnen organisaties een ontwikkeling doormaken van een ‘rookie’ (laag) niveau naar een ‘all-star’ (hoog) niveau.

Reageer op dit artikel