nieuws

Dit zijn de beste e-commerce bedrijven

Supply chain 3396

Dit zijn de beste e-commerce bedrijven

Welke bedrijven zijn volgens de Emerce 100 het beste in fulfilment en opleiden? Het wordt dringen aan de top, eenzaam is het allerminst.

Dit jaar verschijnt de Emerce 100 voor de elfde keer. Een uitgave waarin staat hoe de bedrijven actief in de e-commerce worden beoordeeld. Het onderzoek bestaat uit een imago-onderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Fulfilment verzending

Nieuw dit jaar is de aparte categorie fulfilment verzending. Deze categorie stond in 2015 onder de noemer distributie. Het rijtje namen in deze editie is langer dan de vorige keer. Een drietal nieuwkomers (Dynalogic, SendCloud en Paazl) sleept vijf sterren in de wacht, de overige verzenders hebben allemaal 4,5 sterren.

Fulfilment warehousing

Voerde vorig jaar S&H nog de lijst aan. Dit keer moet het e-fulfilmentbedrijf de koppositie delen met vijf anderen: Katoen natie, Active Ants, MCS, Nic Oud, CB en XPO. Vrijwel alle warehousers worden geroemd om hun kennis/knowhow.

Opleidingen en trainingen

De lijst met opleiders is al enkele jaren vrij constant. Dertien opleiders staan dit jaar in de lijst. De scoren ontlopen elkaar niet veel. Ze hebben allemaal 5 (waaronder Nyenrode en TIAS) of 4,5 sterren. Nieuw in het overzicht zijn IDMK (5 sterren) en How & Knower (4,5 ster).

Masterclass e-commerce

Logistiek Academy houdt in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit een tweedaagse Masterclass E-commerce op 15 en 16 juni 2016. Tijdens de masterclass wordt uitgebreid ingegaan op de nieuwste technologieën en de laatste trends. U krijgt praktische handvatten over hoe u in uw bedrijf een E-commerce strategie kunt uitrollen en welke aanpassingen nodig zijn.

Reageer op dit artikel