artikel

Over Guus Krabbenborg

Supply chain

Over Guus Krabbenborg
Guus Krabbenborg

De columns van Guus Krabbenborg verschijnen op deze website en in de themabijlage ERP van het blad Logistiek. Guus houdt u op een prikkelende manier op de hoogte van ontwikkelingen in de logistieke automatisering en geeft handige tips.

Guus Krabbenborg (1961) is initiatiefnemer van het adviesbureau TerDege. Guus heeft ruim twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, vermarkten, implementeren en servicen van ERP-pakketten. Hij werkte in diverse commerciële en management functies voor Philips Telecommunicatie en Informatie-Systemen (PTIS) en Digital Equipment (DEC) en was later mede-oprichter van DBS Business Solutions. Aansluitend werkte hij als commercieel directeur van Navision Nederland. Met zijn bureau TerDege is hij inmiddels ruim vijf jaar actief in de ERP-wereld met advies, training en interim management.

 

Klik hier om te mailen naar Guus

Reageer op dit artikel