nieuws

De Winter Logistics doet weer overname

Logistieke dienstverlening 4738

De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt per 1 november 2019 De Lordd Transport uit Moerkapelle over. De overname is de derde in anderhalf jaar tijd.

De Winter Logistics doet weer overname

De overnamehonger van De Winter Logistics is nog niet gestild. Na twee eerdere, recente overnames heeft de Logistieke Dienstverlener opnieuw een transportbedrijf ingelijfd.

De Winter neemt per 1 november alle activiteiten over van De Lordd Transport uit Moerkapelle. Voor beide bedrijven is de core business het verrichten van logistieke diensten voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten. Daarnaast opereren zij beiden al in dezelfde regio, waardoor de bedrijven goed op elkaar aansluiten.

Reacties eigenaren op overname

Eric de Winter en Arnoud de Vries, directie De Winter Logistics: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we de klanten in regio Waddinxveen, Moerkapelle, Boskoop en Bleiswijk nog beter van dienst zijn.”

 

Download whitepaper + poster

Lees meer over de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2019 in de whitepaper met daarin:

  • Alles over de totstandkoming van de jaarlijkse lijst
  • De analyse van de belangrijkste veranderingen
  • Een infographic van de resultaten van het marktonderzoek
  • De Top 25 uitgelicht: Waarom zijn deze 25 bedrijven de grootste?
  • Als bijlage de online download van de poster met de mogelijkheid om een papieren exemplaar aan te vragen

 

 

Bert van Reeuwijk, eigenaar van De Lordd Transport: “De Lordd en De Winter Logistics werken al meerdere jaren samen. Ik draag het bedrijf dan ook met een gerust hart over. De service en kwaliteit waar wij als De Lordd Transport voor staan zal gewaarborgd blijven.”

Derde overname

Het is de derde overname van De Winter in anderhalf jaar tijd.  In juli nam het bedrijf een taxibedrijf voor bloemen over. In juni 2018 werd R. Gorissen Transport in Waddinxveen toegevoegd aan de bedrijfsvoering.

Overnamegolf onder logistieke dienstverleners

De overname van De Winter staat niet op zich. Er is een overnamegolf gaande. Het zijn niet enkel kleine bedrijven die worden opgeslokt. Ook grote namen ontkomen niet aan de overnamegolf.

Reageer op dit artikel