nieuws

De Winter Logistics neemt taxibedrijf voor bloemen over

Logistieke dienstverlening 1070

Logistieke dienstverlener De Winter Logistics neemt per 15 juli alle activiteiten over van De Bloementaxi uit Honselersdijk.

De Winter Logistics neemt taxibedrijf voor bloemen over

Door deze overname breidt De Winter Logistics haar dienstverlening verder uit. Met de inzet van de Bloementaxi, kan De Winter nu ook op kleiner bestelniveau logistieke diensten aanbieden aan haar klanten.

Middels De Bloementaxi worden kleine hoeveelheden product op afroep vervoerd. Zo kunnen telers zonder eigen vervoersmiddelen snel hun klanten bedienen. Het is de tweede overname van De Winter in ruim een jaar tijd. In 2018 nam het bedrijf nog R. Gorissen Transport in Waddinxveen over.

Arnoud de Vries, operationeel directeur De Winter Logistics aan: “We zien veel kansen in de logistieke dienstverlening van De Bloementaxi Eric de Winter, commercieel directeur De Winter Logistics: “We zijn blij met de nieuwe mogelijkheden die wij onze klanten kunnen bieden door de toevoeging van De Bloementaxi aan ons dienstenportfolio. We kunnen onze klanten nu nog beter ontzorgen.’’

Huidige klanten van De Bloementaxi zullen weinig merken van de overname. De naam blijft behouden en de activiteiten worden met behoud van het personeel voortgezet als zelfstandige unit van De Winter Logistics.

 

 

Reageer op dit artikel