nieuws

Bakker Logistiek heeft nieuwe ceo

Logistieke dienstverlening 1595

Bakker heeft zijn directieteam compleet. Voor de functie van algemeen directeur heeft het bedrijf een geschikte kandidaat gevonden. Gelijktijdig begint ook de financieel directeur bij de dienstverlener.

Bakker Logistiek heeft nieuwe ceo

Met ingang van 1 juli 2019 zal Toon Verhoeven de rol van CEO op zich nemen. Toon heeft een langjarige ervaring in de voedingsindustrie in verschillende rollen en bij verschillende bedrijven. De laatste 15 jaar was hij actief als Supply Chain directeur.

Nieuwe CFO

Eveneens per 1 juli 2019 zal als CFO starten Clemens Groot Koerkamp. Clemens is een nationaal en internationaal ervaren Finance Directeur. De positie van COO Bakker Logistiek wordt sinds 1 januari 2019 vervuld door Erik Ros die sinds ook de functie van ceo tijdelijk vervulde.

Verandering dagelijkse leiding Bakker Logistiek

Deze verandering is onderdeel van een grotere directiewisseling bij de logistieke dienstverlener. De familie doet een stapje terug. De dagelijkse verantwoording wordt overgenomen door het directieteam bestaande uit een algemeen directeur, financieel & IT Directeur en een commercieel & operationeel directeur.

Piet Bakker, eigenaar van de Bakker Groep, blijft betrokken bij het bedrijf. Hij richt zich op zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Reageer op dit artikel