nieuws

C.H. Robinson breidt uit door overname

Logistieke dienstverlening 2052

C.H. Robinson neemt Dema Service over. Het is de tweede overname in korte tijd. Hiermee vergroot de logistieke dienstverlener zijn mondiale aanwezigheid.

C.H. Robinson breidt uit door overname

Dema Service is een logistieke dienstverlener uit Italië. Dema Service is een privaat logistiek bedrijf dat wegvervoersdiensten in Europa aanbiedt. Het bedrijf heeft haar hoofdkwartier in Pescara, Italië, bestaat uit ongeveer 100 werknemers en heeft drie kantoren in Italië, Polen en Tsjechië.

Jeroen Eijsink, President Europa van C.H. Robinson : “De overname van Dema Service is een belangrijke mijlpaal voor C.H. Robinson en zal onze bestaande aanwezigheid in Italië vergroten, een van de grootste markten voor wegvervoer in Europa.”

 

Lees ook
C.H. Robinson eigenzinnige aanpak zorgt voor groei

 

 

Dit is de tweede Europese overname van C.H. Robinson in 2019. Het bedrijf nam recentelijk Space Cargo over, dat zorgde voor de uitbreiding van C.H. Robinson in Spanje en Colombia.

C.H. Robinson zal Dema Service in de Europese Wegtransportafdeling en het wereldwijde globale technologieplatform, Navisphere, integreren.

 

Reageer op dit artikel