nieuws

Vos neemt Claessens Transport over

Logistieke dienstverlening 7210

Vos Transport neemt internationaal Transportbedrijf Claessens Logistiek uit Schimmert over. De overname betreft zowel de van de transportactiviteiten als het personeel.

Vos neemt Claessens Transport over

Vos neemt het onlangs failliet verklaarde familiebedrijf Claessens over. Claessens is gespecialiseerd in het transport van zowel complete als deelladingen. Belangrijkste afzetgebied is Benelux en Duitsland. Dit sluit naadloos aan bij de activiteiten van de vestiging van Vos Limburg.

Dat is een mooie aanvulling op het portfolio van Vos, aldus Jules Menheere, managing director van Vos. Vos vanuit Deventer en Groningen complete en deelladingen naar Scandinavië, UK en Frankrijk.

 

Enquête Top 100 Logistiek Dienstverleners van start

 

Daarnaast heeft Vos een vestiging in Ittervoort, 40 kilometer vanaf Schimmert. “Dit alles tezamen is voor ons een goede mogelijkheid om de klanten van Claessens te blijven bedienen met het personeel waaraan ze gewend waren en in ieder geval door personeel uit de regio. Daarnaast kunnen de klanten die dat willen, profiteren van de stabiele netwerken en service die wij als Vos Group door heel Europa bieden.

De activiteiten en het personeel van Claessens zullen ondergebracht worden bij Vos Limburg. Momenteel is er overleg met de huidige klanten en het personeel om te kijken wie er mee wil.

 

 

Reageer op dit artikel