nieuws

80 nieuwe DAF vrachtwagens voor Jan de Rijk

Logistieke dienstverlening 1794

Jan de Rijk Logistics kiest ook in 2019 voor DAF. De logistieke dienstverlener heeft voor 2019 80 verschillende versies van de nieuwe CF en XF-serie besteld.

80 nieuwe DAF vrachtwagens voor Jan de Rijk

De order van 80 vrachtwagens (de nieuwe CF en XF Truck of the year 2018) betreft deels vervanging en deels uitbreiding van het wagenpark. De uitbreiding is mede genomen op positieve vooruitzichten voor de branche en Jan de Rijk in het bijzonder. Voor 2019 wordt een volumegroei van 2% verwacht. Sebastiaan Scholte, CEO van de Jan de Rijk: “We zien het nieuwe jaar bijzonder positief tegemoet, vandaar deze investering.”

Jan de Rijk is bekend met DAF. Bijna alle 700 eigen trucks zijn van het merk DAF. “We hechten aan die uniformiteit, ook met het oog op onderhoudsprocessen. Daarnaast zijn het zeer betrouwbare producten en achter DAF staat een goed dealernetwerk, wat voor ons als internationale speler heel belangrijk is.”

 

 

Jan de Rijk Logistics heeft 27 kantoren in 13 landen en meer dan 1300 werknemers in Europa. Samen met nog een aantal charters komt de operationele vloot uit op 1.000 voertuigen, waarmee Jan de Rijk Logistics een van de top tien spelers is in transport en logistiek.

Scholte: “Vernieuwing van de vloot speelt een belangrijke rol in de bedrijfsstrategie van Jan de Rijk Logistics. Het investeringsbeleid is erop gericht om altijd voorop te lopen voor wat betreft de techniek, ook om zo de markt optimaal te kunnen bedienen.”

 

 

Reageer op dit artikel