nieuws

DSV neemt e-fulfilment bedrijf S&H over

Logistieke dienstverlening 5141

DSV is eigenaar geworden van S&H. Met de overname van het e-fulfilment bedrijf wil DSV zijn positie in multi channel fulfilment en e-commerce versterken.

DSV neemt e-fulfilment bedrijf S&H over

DSV is 100 procent eigenaar geworden van S&H. De e-fulfilment partij uit Moerdijk is volledig overgenomen door DSV. Dinsdag 4 september werd de deal officieel getekend. Met de deal wil DSV zijn e-commerce positie en e-fulfilment versterken. DSV zocht een geschikte acquisitie om met name multi-channel fulfillment  te vergroten. “S & H past goed bij DSV en we kijken er erg naar uit om ten volle te profiteren van de expertise van S & H op dit gebied”, laat het bedrijf weten in een persbericht.

S&H in notendop

S & H, met een omzet van 9 miljoen euro, biedt een uitgebreid dienstenpakket aan als: warehousing; orderafhandeling, assembleren & installeren, kwaliteitscontrole, (her) verpakken & labelen, bevoorrading, klantenservices, projectmanagement, productfotografie, maatwerk en financieel fulfilment. Ook retourverwerking en reparaties & recycle behoren tot de kerntaken. Bij het bedrijf werken 120 mensen (67 fte’s)

 

 

Hans Elshout treedt terug

Hans Elshout, directeur-eigenaar van S&H treedt terug als leidsman. Hij blijft voor DSV werken in een adviserende functie. Peter van der Maas, managing director DSV Benelux neemt de leiding van S&H op zich. De naam S&H verdwijnt. S & H gaat verder als een zelfstandig bedrijf onder de naam DSV Multi-channel Fulfillment.

 

Active Ants overname

De overname van een vooraanstaand e-fulfilment partij is niet de eerste deze zomer. Eerder al lijfde bPost Active Ants in. Enkele maanden daarvoor lijfden de Belgen al Leen Menken in, e-fulfilment specialist in food.

Reageer op dit artikel