nieuws

Logistieke dienstverlener GVT investeert in Volvo

Logistieke dienstverlening 1969

Logistieke dienstverlener GVT investeert in Volvo

Logistieke dienstverlener Gebr. Versteijnen (GVT) heeft veertig Volvo FL’s in ontvangst genomen. De 12-tons bakwagens met 210 pk en I-Sync versnellingsbak worden ingezet voor distributie binnen de Benelux.

De Volvo FL 12-tons versie van GVT beschikt over een lichte en zuinige 4-cilinder D5-motor met 210 pk en een gesloten laadbak van ECF. De Volvo FL is voorzien van een I-Sync-versnellingsbak. De trucks  zijn standaard voorzien van het noodremsysteem Forward Collision Warning om kop-staart-botsingen te voorkomen.

Truckverkoop groeit ook in 2016
De Europese en Nederlandse truckverkoop blijven het goed doen. De groeicijfers van 2015 worden in 2016 doorgetrokken. Naar de cijfers

De positieve ervaringen van chauffeurs, het gunstige verbruik, de veilige cabine en de uitstekende prijskwaliteit verhouding waren voor GVT redenen voor Volvo FL te kiezen. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer BAS Groep.

 

Reageer op dit artikel