nieuws

Jan de Rijk neemt De Rooy Logistics definitief over

Logistieke dienstverlening

Jan de Rijk neemt De Rooy Logistics definitief over

De overname van De Rooy Logistics door Jan de Rijk is een feit. De Rooy is per 22 december officieel overgenomen door de Brabantse logistiek dienstverlener.

Jan de Rijk kondigde eind september aan De Rooy te willen inlijven. De overname is goedgekeurd door toezichthouder ACM.

Geëffectueerd

De Rooy Logistics is een zelfstandig familiebedrijf. De logistiek dienstverlener, opgericht in 1923, beschikt over vijf locaties in het midden en zuiden van het land.

Nadat  in oktober van dit jaar werd bekend gemaakt dat De Rooy Logistics en Jan de Rijk Logistics met elkaar in gesprek waren over een mogelijke overname, is per 22 december 2015 deze overname van De Rooy Logistics door Jan de Rijk Logistics geëffectueerd.

Automotive

De Rooy Logistics verzorgt transport, warehousing en andere logistieke activiteiten op het gebied van parts & automotive. Belangrijke klanten van de logistiek dienstverlener zijn Audi, Paccar, DAF, Bosal en Rockwool.

Uitbreiding

Voor Jan de Rijk Logistics betekent deze overname een versterking van de logistieke ‘automotive’ activiteiten en biedt de overname een goede basis voor verdere uitbreiding. De activiteiten van De Rooy worden voortgezet binnen Jan de Rijk.

 

Reageer op dit artikel