nieuws

Dit is de beste leerwerktraject film VTL

Logistieke dienstverlening

Dit is de beste leerwerktraject film VTL

Dylan van der Heyden is de winnaar van de filmcompetitie ‘Trots op mijn Superbaan’. Volgens een deskundige vakjury maakte Dylan de beste promotiefilm over zijn leerwerktraject bij Bakker in Barendrecht.

VTL startte vorig jaar het filmproject ‘Trots op mijn Superbaan’ om jongeren te spelenderwijs te informeren over perspectieven in de sector transport en logistiek.

Met de filmpjes van werkende leerlingen wil de organisatie bereiken dat vmbo’ers zich beter kunnen oriënteren op uiteenlopende beroepsmogelijkheden in de sector transport en logistiek. Dylan van der Heyden maakte volgens de jury de beste film. Hij kreeg de prijs uitgereikt op de Nationale Onderwijstentoonstelling uit handen van  VTL directeur Jeroen Meulendijk. Naast eeuwige roem won hij 500 euro cash.

Jurybeoordeling
De vakjury, bestaande uit Sandra Smits (Koninklijke Saan), Martijn Krediet (Jan Krediet), Milo Kars (General Logistics Systems Netherlands), Rob Hartman (TNT Fashion Group), Hans Snijders (MBO raad), Peter Sierat (TLN) en Jeroen Meulendijks (VTL), koos Dylan als winnaar  vanwege het prima overzicht over het opleidingstraject, de werkzaamheden, de begeleiding, de toekomstmogelijkheden.

Volgens de jury was de inzending een spontane presentatie met een originele filmstijl. Dylan liet een leuke werksfeer zien door het levendig beeldverslag van een werkdag in goede aansluiting bij het gehele bedrijf. Op de tweede en derde plaats eindigden de films van Pam (Bijvoet Transport) en Matthijs (Hovetra). Bekijk de filmpjes van de finalisten.

Reageer op dit artikel