nieuws

Kewill voor 8e keer op rij in Top 100 Logistics IT providers

Distributie 480

Kewill voor 8e keer op rij in Top 100 Logistics IT providers

Kewill behoort andermaal tot de beste 100 Logistics IT Providers van de wereld. Kewill wordt geroemd om zijn end to end oplossingen.

Het softwarebedrijf verdient de nominatie op basis van haar innovatieve oplossingen en haar hulp aan klanten ter voorbereiding van het Amerikaanse douanesysteem ACE. Kewill werd gekozen uit een lijst van meer dan 400 kandidaten. De lijst is een initiatief van Inbound Logistics.

Eenvoud en gemak

Het Amerikaanse magazine maakt ieder jaar een Top 100 van IT-leveranciers waarbij de oplossingen op het gebied van transport en logistiek centraal staan. De bedrijven op de lijst kenmerken zich door schaalbaarheid, zichtbaarheid, eenvoud en gemak van implementatie. Deze organisaties zijn ook erkend voor hun flexibiliteit en het vermogen snel in te spelen op veranderingen.

End to end supply chain

“De reden dat Kewill in de Top 100 staat is omdat ze continu klanten de tools bieden die ze nodig hebben om volledige end to end supply chain zichtbaar te krijgen”, aldus Felecia Stratton, redacteur van Inbound logistics. Ook roemt de organisatie de rol van Kewill bij de invoering van ACE, het geautomatiseerde, Amerikaanse douanesysteem.

Reageer op dit artikel