nieuws

Royal Canin kiest voor routeplanning Descartes

Distributie

Royal Canin kiest voor routeplanning Descartes

Royal Canin, leverancier van huisdiervoeding in Europa, gaat in heel Frankrijk gebruik maken van WinRoute, routeplanning en -optimalisatie van Descartes.

Het besluit om Winroute in heel Frankrijk te implementeren komt na een uitgebreide testfase. Royal Canin implementeerde het systeem eerder al bij zeven distributiecentra. De transportkosten zijn verminderd met 10 procent per geleverde ton. Frédéric Poirier, Manager Logistiek & IT: “De Descartes-oplossing biedt ons een geavanceerde beslissingsondersteuning voor de opstelling van leveringsplannen.” WinRoute wordt nu uitgerold in de andere vijftien distributiecentra in Frankrijk.

 

Royal Canin distribueert zijn producten aan professionele fokkers, veterinaire klinieken, hondenkennels, dierenwinkels en landbouwcoöperaties. Het bedrijf heeft elf fabrieken en vier onderzoeks- & ontwikkelingscentra wereldwijd.

Reageer op dit artikel