nieuws

Containertrucks voor Mainport Reefer

Distributie

ROTTERDAM – Op- en overslagbedrijf Mainport Reefer Services (MRS) heeft drie nieuwe empty container handlers aangeschaft.

Bij Mainport Reefer Services (MRS) in Rotterdam zijn drie nieuwe Linde C 80-5 empty container handlers geleverd. De machines zijn ter vervanging van een concurrerend merk en zijn onder meer gekozen vanwege de beperkte trillingen voor de chauffeur. De chauffeurs hebben een belangrijk oordeel gehad in de keuze voor het merk.
Door de speciale constructie, waarbij de binnenmast door hoog-geplaatste neigcylinders met het chassis verbonden is, is het aantal dwarstraverses gereduceerd en zijn deze traverses ook slanker uitgevoerd. Hierdoor is een verbeterd zicht ontstaan. De trucks zijn uitgerust met een integrale Elme spreader met haken en enkele zijklampen. Hierbij worden zowel de eerste als tweede container hydraulisch geborgd. De spreader beschikt verder over een compleet signaleringssysteem voor wat betreft positie van de haken en het borgsysteem. Verder is de spreader voorzien van een vergrote sideshift-slag van 2 x 300 millimeter.
MRS is een bedrijf voor op- en overslag van container, wat de core business is. Daarnaast zorgen zij ook voor het opknappen, repareren, verbreden en/of verbouwen van containers. Op dit moment beschikt MRS over een depot van ruim 20.000 vierkante meter en het bedrijf is momenteel bezig om de capaciteit uit te breiden naar 40.000 vierkante meter.

Reageer op dit artikel