artikel

Erotiek kiest voor I&O Logistics

Distributie

Erotiek kiest voor I&O Logistics
Catharina Bloom

Projectgegevens Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: I&O Logistics MediMore Plaats:   Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 14-02-2007 Productnaam:   Postorderbedrijf Catharina Bloom heeft gekozen voor I&O Logistics als logistieke dienstverlener. I&O Logistics verzorgt de verzending en logistieke afwikkelingen van de bestellingen die binnenkomen via de Bloomparty’s en de webwinkel. De fijnmazige distributie […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam:   Leverancier/dienstverlener: I&O Logistics MediMore
Plaats:  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 14-02-2007
Productnaam:  

Postorderbedrijf Catharina Bloom heeft gekozen voor I&O Logistics als logistieke dienstverlener. I&O Logistics verzorgt de verzending en logistieke afwikkelingen van de bestellingen die binnenkomen via de Bloomparty’s en de webwinkel. De fijnmazige distributie gaf de doorslag.

Catharina Bloom wil toonaangevend en baanbrekend zijn op het gebied van erotiek en romantiek voor vrouwen die midden in het leven staan. “Catharina Bloom speelt in op belangrijke trends in de samenleving, zoals de vergrijzing en de verminderde taboe op erotiek en de daarbij behorende producten. Daarom geloven wij in een grote toekomst voor dit bedrijf én daarom zijn wij als bedrijf ook bereid om te investeren in het optimaliseren van de logistiek, een belangrijke pijler voor Catharina Bloom”, aldus Cor Wiering, directeur-eigenaar van I&O Logistics.

 

Fijnmazig

“Wij hebben voor I&O Logistics gekozen, omdat zij een duidelijke focus hebben op het afleveren van pakketjes bij consumenten thuis (fijnmazige distributie). En omdat zij goed inspeelden op onze wensen.”, aldus Hannie Derks, directeur-eigenaar van Catharina Bloom.

 

Lees ook in het archief:

Reageer op dit artikel