nieuws

Buck Consultants op Forbes-lijst beste adviesbureaus

carrière & mensen 839

Het adviesbureau Buck Consultants International staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Gisteren heeft het prestigieuze business magazine Forbes zijn jaarlijkse lijst met beste adviesbureaus bekendgemaakt.

Buck Consultants op Forbes-lijst beste adviesbureaus
Het adviesbureau Buck Consultants International van René Buck staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in de Verenigde Staten.

Het in Nijmegen gevestigde economisch-, locatie- en supply chain adviesbureau Buck Consultants International is één van de geselecteerde top-adviesbureaus. Ondersteund door het marketingonderzoeksbureau Statistica heeft Forbes een lijst samengesteld door zowel 7.500 partners en leidinggevenden van management adviesbureaus als 1.000 senior executives (die de afgelopen 4 jaar gewerkt hebben met adviesbureaus), te ondervragen. De 216 geselecteerde adviesbureaus werden door bedrijven het meest aanbevolen.

‘Klanten schatten ons hoog in’

René Buck, directeur Buck Consultants International: “We zijn enorm trots dat onze prestaties voor klanten dusdanig gewaardeerd worden dat we nu op deze Forbes-lijst staat. We zijn een gespecialiseerd adviesbureau, met focus op locatieadvies en supply chain oplossingen, dat wereldwijd opereert met kantoren in Atlanta, Silicon Valley, Los Angeles, Shanghai, Singapore, Londen, Frankfurt, Den Haag en Nijmegen. De kwaliteit van onze teams en de behaalde resultaten worden door onze klanten zeer hoog ingeschat, zo blijkt uit de analyses van Forbes. Dat is een enorme aanmoediging om op de ingeslagen weg voort te gaan.”

Buck beste supply chain partner Azië

Afgelopen jaar ontving BCI ook al een award voor beste supply chain partner in Azië van wereldwijde bedrijven in de biofarmaceutische en medische apparaten-industrie. De lijst met de beste 216 adviesbureaus bevat 22 bedrijven uit Europa waarvan naast Buck Consultants International nog drie andere bureaus uit Nederland namelijk: Arcadis, KPMG en Bearing Point.

Reageer op dit artikel