Big Data: Tips om te versnellen en anticiperen

Big Data: Tips om te versnellen en anticiperen

Veel bedrijven in de logistiek zien de meerwaarde van big data. Uit onderzoek van Inergy onder meer dan duizend supply chain professionals blijkt dat 97 procent vrij goed snapt dat data-analyse van grote waarde kan zijn voor hun bedrijf. Niettemin maakt slechts 17 procent actief gebruik van data-analyse. Hoge investeringen belet hen. Het ontbreken van

Veel bedrijven in de logistiek zien de meerwaarde van big data. Uit onderzoek van Inergy onder meer dan duizend supply chain professionals blijkt dat 97 procent vrij goed snapt dat data-analyse van grote waarde kan zijn voor hun bedrijf. Niettemin maakt slechts 17 procent actief gebruik van data-analyse. Hoge investeringen belet hen. Het ontbreken van een business case en het gebrek aan capaciteit wordt ook veel genoemd.

Whitepaper met tips en praktijkvoorbeelden

Download de whitepaper Data Discovery in Logistiek waarin veel tips praktijkvoorbeelden worden aangehaald om barrieres te slechten en hoe big data u kan helpen te versnellen en te anticiperen en voorsprong te krijgen op anderen.