nieuws

MotracLinde is exclusieve distributeur ULMA

Warehousing 665

MotracLinde is de exclusieve distribiteur van ULMA in Nederland geworden. ULMA produceert roestvaststalen producten waaronder pallettrucks.

MotracLinde is exclusieve distributeur ULMA

ULMA levert onder meer RVS pallettrucks, stapelaars en schaarpallettrucks. Deze worden ingezet in omgevingen waarbij hoge eisen gesteld worden met betrekking tot hygiëne en corrosiebestendigheid. Denk aan de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie.

MotracLinde biedt het gehele assortiment aan van het Spaanse bedrijf: handpallettrucks, schaarheftafels, elektrische pallettrucks en stapelaars met en zonder platform.

MotracLinde, vooral bekend als distributeur van Linde, wordt sinds vorig jaar aangestuurd door twee nieuwe directeuren. Geurt de Groot en Anthony Trienekens zijn beiden benoemd tot nieuwe managing directors. Beide heren volgden 1 juli Rob Schram op.

Reageer op dit artikel