nieuws

Veiligste Magazijn 2018: dit zijn de genomineerden

Warehousing 2142

Vier bedrijven in de categorie ‘groot’ maken nog kans op de prijs Veiligste Magazijn 2018. De genomineerden krijgen de komende weken bezoek van de juryleden.

Veiligste Magazijn 2018: dit zijn de genomineerden
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal

In de categorie ‘groot’ meer dan 25 magazijnmedewerkers zijn de kanshebbers: Vistaprint uit Venlo , Jumbo Supermarkten uit Elst, Bausch Health Amsterdam (Schiphol-Rijk) en Pon Logistics uit Leusden.

Van alle magazijnen die zich dit voorjaar hebben aangemeld voor de verkiezing, hebben deze vier magazijnen volgens de jury het meest recht op een nominatie voor de finale op donderdag 15 november 2018. Eind september krijgen de vier genomineerden uitgebreid bezoek van de jury onder leiding van prof.dr. René De Koster.

 

Lees ook
5 belangrijkste tips voor een veiliger magazijn
Aantal arbeidsongevallen blijft stijgen
Veiligheid begint met inspirerend leiderschap

 

De jury kijkt of de deelnemende magazijnen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, maar let ook op de daadwerkelijke veiligheid op de werkvloer, de technische voorzieningen, het werkklimaat en het veiligheidsbeleid van het management. Bedrijven kunnen een bronzen, zilveren, of gouden waardering krijgen. Vorig jaar ging het goud in de categorie grote magazijnen naar Abbott Logistics in Breda.

Finale

De finale vindt plaats tijdens de Dag van het Magazijn op donderdag 15 november 2018. De Dag van het Magazijn vindt plaats bij evofenedex in Zoetermeer. De Prijs voor het Veiligste Magazijn is een initiatief van BMWT, evofenedex, Logistiek.nl en Tempo-Team.

 

 

Reageer op dit artikel