nieuws

Neele-Vat Logistics bouwt nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor

Warehousing 4398

Neele-Vat Logistics verhuist zijn hoofdkantoor in Rotterdam naar de andere kant van de A15. Pernis wordt de nieuwe plek voor de logistieke dienstverlener. Hier verrijst ook een nieuw distributiecentrum.

Neele-Vat Logistics bouwt nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor

Neele-Vat bouwt in de haven Rotterdam een distributiecentrum met hoofdkantoor van in totaal 45.000 m². De nieuwe hoofdvestiging van de logistieke dienstverlener komt op het voormalige Port Park Pernis, in de directe nabijheid van de containerterminals van de Eemhaven/Waalhaven.

Neele-Vat Logistics verhuist zijn Rotterdamse kantoorfuncties onder 1 dak. De verwachting is dat dit zal plaatsvinden in 2021. De keuze voor de verhuizing heeft hoofdzakelijk te maken met het samenvoegen van medewerkers en daarmee kennis. Cuno Vat, ceo: “Door samen in 1 pand te zitten, wordt samenwerken makkelijker, leuker en effectiever. Voor de klant moet dat resulteren in een betere dienstverlening en concurrerend product.”

Herontwikkeling logistiek park

Het pand grenst direct aan de snelwegen A15 en A4. Dudok bouwt en verhuurd het pand. De ontwikkeling voor Neele-Vat Logistics is onderdeel van de totale herontwikkeling van Port Park Pernis. Dit verouderde kantorenpark wordt omgetoverd tot een modern logistiek en kantorenpark.

Neele-Vat in het kort

Neele Vat Logistics, in 2014 ontstaan door fusie tussen de concurrenten Neele en Vat, heeft een omzet van € 250 miljoen en 600 medewerkers. De focus ligt op integrale supply chain oplossingen voor klanten in de chemie, food, feed en retail sector. Het bedrijf heeft vestigingen in Rotterdam, Hoogvliet, Maasvlakte, Botlek, Zwijndrecht, Schiphol en Amsterdam en diverse buitenlandse kantoren.

Reageer op dit artikel