nieuws

Still en Blom sluiten heftruck deal

Warehousing 1059

Still en Blom sluiten heftruck deal

Blom Opleidingen schaft 39 nieuwe Still trucks aan. De investering is voor Blom nodig om te kunnen groeien.

Still leverde 22 elektrische driewielvorkheftrucks, 11 reachtrucks en 6 stapelaars. De hef- en reachtrucks zijn uitgevoerd met de nieuwe joystick 4+

Veiligheid

De hef- en reachtrucks zijn voorzien van de Bluespot veiligheidslamp. Vanuit veiligheidsoogpunt zijn de heftrucks op verzoek van Blom voorzien van gordelcontrole. Als de cursist de gordel niet gebruikt, worden hef- en rijsnelheden automatisch beperkt en verschijnt er een melding op het display van de truck.

 

Lees ook
Inspectiedienst slaat alarm: Stijgend
aantal arbeidsongevallen ‘zorgwekkend’

 

Groeiplan Blom

De extra heftrucks moet Blom helpen bij de groeiambitie. De opleider opende onlangs drie nieuwe opleidingslocaties in Amersfoort, Deventer en Doetinchem. Deze maand wordt Wijchen toegevoegd. Blom heeft 19 opleidingslocaties. Dat moeten er 22 worden op korte termijn.

 

Reageer op dit artikel