nieuws

Consafe Integreert WMS en Pick To Light met Pcdata

Warehousing 1880

Consafe Integreert WMS en Pick To Light met Pcdata

Consafe heeft het Astro WMS geïntegreerd met de pick to light systemen van Pcdata. De integratie biedt klanten de mogelijkheid om de efficiency te verhogen en de operationele kosten te verlagen.

Dankzij de integratie zijn de Astro WMS-functionaliteiten optimaal te gebruiken en is alle managementinformatie realtime beschikbaar, aldus Consafe.  “Met deze integratie spelen wij in op de behoefte van klanten om logistieke processen continu te blijven optimaliseren”, zegt Henk-Jan van Donkelaar, international sales director bij Consafe Logistics.

 

Nieuw WMS-tijdperk breekt aan

 

“Wij hebben de drempel voor het toepassen van pick to light verlaagd, door de installatie van onze hardware zowel eenvoudiger als flexibeler te maken”, zegt Ruud Hendrix, sales & marketing Director van Pcdata. Consafe Logistics speelt daar slim op in met een directe aansturing van onze hardware voor pick to light, put to light en pick to cart vanuit het Astro WMS. “

Reageer op dit artikel