nieuws

BT Levio LWE130 elektrische pallettruck: eenvoudig en intuïtief

Warehousing 12

Toyota Material Handling introduceert de nieuwe BT Levio LWE130 elektrische pallettruck. Deze meelooptruck is compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik. Ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes of in de vrachtwagen.

BT Levio LWE130 elektrische pallettruck: eenvoudig en intuïtief

– Sponsored content door Toyota Material Handling

Toyota Material Handling brengt met de BT Levio LWE130 elektrische pallettruck een krachtige opvolger voor het oude model dat ook bekend stond als de BT Minimover. De compacte elektrische pallettruck is voorzien van AC-techniek en regelbare elektronica. Om de productiviteit en zuinigheid te checken, onderwierp Buro Andersom hem aan een kritische test.

In de testopzet vergelijken we de nieuwkomer met zijn voorganger. De LWE 130 is ontwikkeld als compactere en lichtere variant op de bestaande industriële elektrische pallettrucks zoals de BT LWE 140. Door de onderhoudsvrije batterijen met ingebouwde lader, de compacte maatvoering en het ergonomische design biedt de truck voor een grote groep gebruikers een serieus alternatief voor de handpompwagen.

Download het testverslag op www.bt-pallettruck.nl.

Veelzijdig inzetbaar

De LWE 130 is geschikt voor uiteenlopende lichte toepassingen:
• In kleine ruimtes (bijvoorbeeld winkels en supermarkten)
• In ziekenhuizen vanwege het lage geluidsniveau
• Als meeneemtruck op de vrachtwagen

Voordelen BT Levio LWE130

• Ingebouwd laadsysteem
• Onderhoudsvriendelijke en energiezuinige AC-motor
• Ergonomische stuurarm
• Instelbare rijprogramma’s
• Optioneel laadsysteem voor in de vrachtwagen
• Geschikt voor het Toyota I_Site vlootmanagement programma

Reageer op dit artikel