nieuws

Martin Joosen (Bito): ‘Beurs kan ook in drie dagen’

Warehousing

Martin Joosen (Bito): ‘Beurs kan ook in drie dagen’

“We zijn er de volgende Logistica zeker weer bij, maar wat ons betreft mag het format van de beurs wel wat anders. Bijvoorbeeld met een dag minder”. Dat vindt Martin Joosen van Bito.

Bito was prominent aanwezig op de Logistica in de Jaarbeurs. Onder meer op beide Scala’s was de magazijninrichter één van de samenwerkende partners. Joosen was zeker tevreden over de deelname en ook over de beurs in zijn totaliteit. “Je kunt zien dat veel standhouders goed hun best hebben gedaan om er een kwalitatief hoogwaardige beurs van te maken”, aldus de verkoopdirecteur voor de Benelux organisatie van Bito. “De logistieke sector in Nederland zit duidelijk weer in de lift.”

Beursdeelname heeft zeker zin

Zelf had Joosen zijn beste gesprek met een bestaande relatie, die aangaf volgend jaar een groot project te willen starten. “We hebben eigenlijk al een beetje de liefde aan elkaar verklaard”, zegt Joosen met een brede glimlacht. “Beursdeelname heeft voor ons zeker zin, niet alleen richting bestaande relaties. Wij willen ons graag laten zien als totaalleverancier, die innovatief bezig is met magazijninrichting.”
Dus zal Bito zich in 2018 weer melden als exposant. Maar Joosen zou graag zien dat het format van de Logistica anders wordt ingevuld. Nu zijn er volgens hem te veel stille momenten verspreid over de beursdagen. Meer concentratie van bezoekers door het aantal dagen te verminderen is voor Bito een betere optie.

Video-interviews tijdens de beurs

Joosen was één van de vele exposanten, die zijn Logistica ervaring kwam vertellen op de stand van Logistiek.nl. Daarvan zijn twintig videofilmpjes gemaakt.
Bekijk hier alle video’s

Reageer op dit artikel