nieuws

Logistiek.nl: interessante beursaanbieding vanuit zeecontainer

Warehousing

Een twee verdiepingen hoge zeecontainer is deze beurseditie van Logistica het decor van de stand van Logistiek.nl. Heeft u een mooi verhaal te vertellen dat niet in de dagelijkse beursnieuwsbrief mag ontbreken? De redactie ontvangt u graag op de stand met een goede kop koffie van een echte barista.

Logistiek.nl: interessante beursaanbieding vanuit zeecontainer

Deze editie van Logistica staat het maken van video’s van exposanten centraal op de stand van Logistiek.nl. De redactie gaat voor een zogenoemde green wall interviews houden met genodigden over beursnoviteiten. Deze video’s worden dagelijks via de Logistiek nieuwsbrief in uw email inbox bezorgd.

Wilt u voortaan niets meer missen?

Logistiek heeft voor u een aantal interessante beursaanbiedingen samengesteld.

  1. Ontvang gratis drie nummers van Logistiek Magazine plus het digitale magazine en de dagelijkse nieuwsbrief inclusief een dopper waterfles of een powerbank, een kleine mobiele USB oplader zonder stopcontact.
  2. Of kiest u liever voor alleen digitaal, dat kan ook. U ontvangt drie maanden het digitale magazine in uw inbox en krijgt als cadeau een Logistiek powerbank.
  3. Ontvangt u graag onze dagelijkse nieuwsbrief. Laat dan uw badge scannen, dan zorgen wij dat dit in orde komt. U ontvangt een gratis kop koffie van een echte barista.

Ook bestaande abonnees verwelkomen wij uiteraard graag op onze stand met een kop koffie. Voor u ligt er een leuke attentie klaar.

Gratis toegangskaart Logistica

Heeft u uw gratis toegangskaart voor Logistica al geregeld? Meld u hier aan. We zien u graag op onze stand F 001 in Hal 11.

Bent u net als wij ook zo druk met de opbouw en voorbereiding? Stuur leuke, opvallende foto’s naar ons door. We plaatsen de mooiste.

 

Reageer op dit artikel