nieuws

Ruime meerderheid tevreden met logistieke locatie

Warehousing

De tevredenheid over de kwaliteit en capaciteit van het huidige logistieke pand is groot. Een ruime meerderheid geeft een positief oordeel.

Ruime meerderheid tevreden met logistieke locatie

Dat blijkt uit de online enquête die Logistiek heeft gehouden onder haar doelgroep. Op de vraag: ‘Bent u tevreden over uw huidige vestigingslocatie of bent u van plan om binnen vijf jaar te verhuizen naar een andere locatie?’ antwoordde  bijna 63 procent van de deelnemers aan de enquête meer dan gemiddeld tevreden over de kwaliteit en de capaciteit van hun huidige pand. Bijna de helft van de respondenten geeft aan binnen nu en vijf jaar de logistieke faciliteiten te willen verbouwen.

Whitepaper

Bekijk de rest van de resultaten aangevuld met quotes van vooraanstaande logistieke leiders plus 10 tips voor het verplaatsen van een bedrijfsvoering in de whitepaper ‘Tevredenheidsonderzoek logistieke locaties’.

Logistieke top spot

De enquête en de whitepaper zijn opgesteld in verband met de jaarlijkse Logistieke Kaart van het merk Logistiek. Regio Venlo-Venray prolongeert de titel. De onbetwiste logistieke hotspot nummer 1 van Nederland kreeg van het expertpanel de meeste punten op de criteria: aanwezigheid infrastructuur, bereikbaarheid logistieke knooppunten, beschikbaarheid grond en panden en medewerking overheid en gemeenten. Venlo-Venray sleepte de prijs voor de zevende keer in de wacht sinds de start van de verkiezing in 2005.

Snelste stijger

In de einduitslag worden Venlo-Venray en Tilburg-Waalwijk gevolgd door de logistieke hotspots West-Brabant, Oss-Veghel-Eindhoven, Haven Rotterdam, Schiphol en  Arnhem-Nijmegen.

Zwolle-Kampen-Meppel is met plaats 8 de snelste stijger. Vorig jaar kwam de noordelijke hotspot niet verder dan plek 20. Roermond en Haven Amsterdam complementeren de top 10.
Bekijk alle artikelen over Logistieke Hotspots

Reageer op dit artikel