nieuws

Venlo-Venray beste locatie voor logistieke activiteit

Warehousing

Logistieke hotspot Venlo-Venray is de beste locatie in Nederland voor het opstarten van een logistieke activiteit, gevolgd door de haven van Rotterdam. Precies 33 procent van de logistiek managers kiest voor Venlo-Venray, dit blijkt uit een eerste inventarisatie van de online-enquête die Logistiek.nl onlangs is gestart.

Venlo-Venray beste locatie voor logistieke activiteit

Vooruitlopend op de uitslag van de logistieke hotspot van het jaar verkiezing wil de redactie van Logistiek.nl aan de hand van deze enquête graag weten wat logistiek managers van hun huidige vestigingslocatie vinden en of er behoefte bestaat om binnen vijf jaar te verhuizen naar een nieuwe locatie. Uit de tientallen reacties op de enquête blijkt inmiddels dat een overgrote meerderheid 66,67 procent dat laatste niet van plan is.

Venlo-Venray scoort hoog

De enquêtevraag ‘wat is in Nederland de beste locatie voor logistieke activiteit’ is opgesplitst in specifieke en algemene zin. Op beide criteria kwam Venlo-Venray als beste naar voren. In algemene zin kiest 33 procent voor de nummer 1 logistieke hotspot van 2013, gevolgd door de haven van Rotterdam (27,4 procent) en West-Brabant (23,5 procent).

Utrecht verrast

In specifieke zin scoort Venlo-Venray op dit moment ook het hoogst met 21,5 procent gevolgd door – en dat is opmerkelijk- Utrecht met 17,6 procent.

Deelname aan enquête kan nog

Wilt u ook graag met ons delen of u uw logistieke operatie wilt verhuizen of dat u tevreden bent met de huidige vestigingslocatie doe dan mee aan de online-enquête, die nog duurt tot aankomende maandag.

Reageer op dit artikel