nieuws

Nieuwe verkoopdirecteur voor Knapp Benelux

Warehousing

Werner De Swaef is benoemd als sales director Benelux van material handling specialist Knapp. Hij gaat zorgen voor de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat al een aantal grote namen kent.

Nieuwe verkoopdirecteur voor Knapp Benelux

Als verkoopdirecteur is De Swaef verantwoordelijk voor de verdere marktontwikkeling en verkoop van branchegeoriënteerde totaaloplossingen binnen de magazijn- en distributielogistiek. De focus ligt daarbij op farma, food, fashion en andere retailorganisaties. De Swaef neemt meer dan twintig jaar internationale ervaring mee en is gepokt en gemazeld in de verkoop en marketing van logistieke projecten bij bedrijven als Kewill, Egemin, Partner Logistics en – als laatste – bij Kardex.

Meer dan vijftig klanten in de Benelux

“Ik ben blij om het 11-koppig Benelux team van Knapp te mogen versterken om zo te kunnen bijdragen tot de verdere uitbouw van het klantenbestand”, zegt De Swaef. De Oostenrijkse fabrikant met het hoofdkantoor in Hart bei Graz, is internationaal actief in magazijnautomatisering en staat bekend als een toonaangevend bedrijf met innovatieve intralogistieke oplossingen. Knapp is in de Benelux aanwezig met kantoren in Roermond en Sint Niklaas. In de Benelux heeft het bedrijf al meer dan 50 projecten gerealiseerd, variërend van een eenvoudig zone-pick systeem tot en met hoog geautomatiseerde goods-to-man systemen. Tot het klantenbestand behoren grote namen waaronder Wehkamp, die met een omvangrijk nieuwbouwproject in Zwolle is gestart. Andere klanten zijn Valeant (voormalig Bausch & Lomb, Schiphol), Quantore Europe (Beuningen), Rensa (Didam), Febelco (Sint-Niklaas), Van de Velde (Wichelen) en Hama (Wetteren) en Fagron (Capelle a/d IJssel).

Lees ook: Wehkamp bouwt mega e-dc in Zwolle

Reageer op dit artikel