nieuws

Jumbo opent online-dc

Warehousing

Jumbo opent online-dc

Jumbo is naarstig op zoek naar personeel voor het nieuwe e-fulfilmentcenter in Den Bosch. Het gerucht dat Jumbo vanuit het voormalige Super de Boer dc in Den Bosch de logistiek rondom online orders gaat afhandelen is daarmee bevestigd.

Jumbo neemt een voormalig distributiecentrum van Super de Boer in gebruik als e-fulfilment center. De geruchten gingen lange tij de ronde. Jumbo bevestigde de plannen aan RetailNews. De supermarktketen heeft momenteel meerdere vacatures uitstaan voor het online-dc in Den Bosch. Het bedrijf zoekt onder meer een planner e-fulfilment en een teamleider logistiek.

Pick-up points

Op het voormalige adres van het dc van Super de Boer is nu het bedrijf Jumbo Omnichannel BV gevestigd, blijkt uit KvK gegevens. Jumbo wil nog dit jaar starten met zijn online activiteiten. Het openen van pick-up points behoort ook tot de e-commerce ambitie. De supermarktketen uit Veghel benoemde Roland van den Berg begin dit jaar tot directeur e-commerce.

Lees ook:

Vomar, Jumbo en Hoogvliet melden zich online

Jumbo opent dit jaar pick-up-points

Reageer op dit artikel