nieuws

Drugsvangst in distributiecentrum Veghel

Warehousing

In containers bij een distributiecentrum op een industrieterrein in Veghel zijn vrijdag en maandag twee pakketten met in totaal 84 kilogram cocaïne gevonden.

Drugsvangst in distributiecentrum Veghel
ANP

Bij de politie kwam afgelopen vrijdag een melding binnen dat er een verdacht pakketje was gevonden. Bij het openen van de container met levensmiddelen werd een zak aangetroffen. Daarin zat 44 kilogram cocaïne.

Tweede zak

De politie begon een onderzoek naar waar de drugs vandaan kwamen. Maandagmiddag werd de politie gebeld met opnieuw een melding dat er een verdachte zak was aangetroffen. Daar bleek 40 kilogram cocaïne in te zitten.

Ook deze vondst wordt onderzocht. De drugs vertegenwoordigt een straatwaarde van bijna 4 miljoen euro. De cocaïne is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Het bedrijf zal de komende tijd soortgelijke containers scherper controleren op verdachte pakketten.

Om welk bedrijf het gaat wil de politie niet zeggen.

Reageer op dit artikel