nieuws

Bakkerij reduceert fouten met augmented reality

Warehousing

Bakkerij reduceert fouten met augmented reality

Augmentend reality techniek in het magazijn is geen toekomstbeeld meer. Biobakkerij De Trog pickt en verdeelt honderden orders per dag met de Vuzix bril.

De bakkerij uit het Belgische Ieper werkt sinds januari in het magazijn met augmented reality brillen. De brillen worden gebruikt voor het picken en het distribueren van duizenden broden, sandwiches en koffiekoeken over driehonderd klanten in heel Vlaanderen.

Picksnelheid

Met het systeem wil de biobakker zijn klantenservice verbeteren, want die liet door de enorme hoeveelheden producten en klanten te wensen over. In plaats van te scannen kijken de orderpickers naar de code van een klant, waarna ze op een schermpje in de bril zien hoeveel en welke producten die vraagt. Het aantal fouten is fors gedaald, de picksnelheid verhoogd.

Lees het hele bericht in Logistiek Magazine van april.

Nog geen abonnee?  Bekijk de mogelijkheden

Reageer op dit artikel