nieuws

Still begint 2014 met nieuwe orderverzameltruck

Warehousing

Still heeft een nieuwe serie verticale orderverzameltruck ontwikkeld: de EK-X.

Still begint 2014 met nieuwe orderverzameltruck

De nieuwe EK-X serie combineert volgens de Duitse producent een hoge productiviteit met een laag energieverbruik, nauwkeurige bediening en  fijngevoelige rijeigenschappen.

Energiezuinig

De trucks zijn standaard uitgevoerd met het Blue-Q energie-besparingssysteem, dat tien procent besparing mogelijk maakt. Terugwinning van de energie die vrijkomt tijdens het remmen en dalen levert verdere besparingen op. De trucks zijn ook voorzien van  lichtgewicht, slagvast, ABS-kunststof componenten en de truck kan met één batterijlading meerdere shifts opereren, aldus Still.

Eigenschappen

Het Optispeed systeem zorgt voor een juiste balans tussen snelheid, optimale prestaties en veiligheid. Het systeem past automatisch de rijsnelheden aan de hefhoogte en last aan. Andere eigenschappen volgens de producten zijn: veiligheid, goed zicht, ruime cabine, de truck heeft een draaicirkel van s1.732 mm en is stil.

Reageer op dit artikel