nieuws

Nieuwe app toont aanbod logistieke bedrijfsruimten

Warehousing

Er is een nieuwe app op de markt. De gratis app LogisticsNL toont het actuele aanbod van logistieke bedrijfsruimten vanaf 7.000 vierkante meter in Nederland.

Nieuwe app toont aanbod logistieke bedrijfsruimten

Naast bestaande bedrijfsruimten worden ook nieuw te bouwen bedrijfsruimten (ontwikkelingen) aangegeven in deze App. Vastgoedeigenaren en ontwikkelaars kunnen een nieuw object of ontwikkeling toevoegen.


De app is beschikbaar voor ios en android. Objecten worden kernachtig weergegeven middels een korte omschrijving en enkele foto’s of artist impressies, stelt bedenker Raimond Weenink van Bedrijfsmakelaardij uit Tilburg. Tevens is er een kaart met de locatie van het object of

ontwikkeling toegevoegd.

Reageer op dit artikel