nieuws

DrankDozijn schaft tien Linde verzameltrucks aan

Warehousing

De online drankenretailer DrankDozijn heeft tien nieuwe orderverzameltrucks aangeschaft. De nieuwe exemplaren zijn nodig om de groeiplannen waar te kunnen maken.

DrankDozijn schaft tien Linde verzameltrucks aan

De trucks stellen DrankDozijn in staat uitlevering van het sterk groeiend aantal orders veilig te kunnen doen, stelt het bedrijf. DrankDozijn wil over drie jaar circa tien procent van de online markt in handen hebben. Hoe groot het aandeel nu is van de online slijterij, heeft het bedrijf niet bekendgemaakt. Volgens eigen zeggen is het bedrijf hard op weg. In het afgelopen jaar is het aantal orders per dag verviervoudigd, de omzet per maand stijgt met ongeveer 15 procent.

Veertig procent sneller

De investering in de nieuwe trucks loont.  Berry Plokker, commercieel manager bij DrankDozijn:  “De afhandeling van een order duurt ongeveer 2,5 minuten. Dat was voorheen 4 minuten. Het orderverzameltraject verloopt via voicepicking.

Reageer op dit artikel