nieuws

TNT Express reviseert logistiek systeem

Warehousing

TNT Express Italy in Padua heeft zijn sorteersystemen volledig een tweede leven gegeven. Vanderlande heeft het systeem gereviseerd en geïnstalleerd.

TNT Express reviseert logistiek systeem

Belangrijke componenten zijn vervangen en het hele systeem werd schoongemaakt. Ook werden nieuwe invoertransportbanden aangeleverd. Componenten die TNT Express Italy niet nodig had, zijn in reserveonderdelenvoorraden opgenomen om ze later te kunnen hergebruiken.

Stefania Pezzetti, TNT Express Italy Operations Director: “Wij zijn van mening dat deze oplossing een slimme manier is om onze bedrijfsactiviteiten te ondersteunen: het is snel, betrouwbaar, duurzaam en rendabel.” Het geleverde systeem is gebaseerd op Vanderlande Posisorter, in combinatie met FSC-besturingen en een Destination Server.

Reageer op dit artikel