nieuws

Scoopshot foto’s: Warehouse op de schop!

Warehousing

Wordt het magazijn waarin jij werkt op zijn kop gegooid vanwege optimalisering of uitbreiding? Een nieuw warehouse management systeem, rekken of mechanisatie systeem? Stuur de redactie van Logistiek.nl via de app Scoopshot foto’s met je mobiele telefoon!

Scoopshot foto’s: Warehouse op de schop!

Wordt fotograaf voor Logistiek.nl en stuur je foto’s in. De meest originele foto’s voorzien van een goede beschrijving worden beloond met een kleine vergoeding. Vergeet dus niet om uit te leggen wat er gaande is in het magazijn en voor welk doel. Beschrijf jouw rol, de plaats en het bedrijf waar je werkt. Ook graag uitleggen wat we er op de foto te zien is.

Bekijk de opdracht en download de app, mocht je die nog niet op je telefoon hebben staan.

Lees ook: Is jouw foto geld waard?

Reageer op dit artikel