nieuws

Goud’ voor Toyota om duurzaamheid

Warehousing

Toyota Material Handling Europe (TMHE) behoort tot de beste bedrijven in zijn branche op het gebied van sociale, economische en ecologische duurzaamheid. Dat stelt EcoVadis op basis van eigen onderzoek.

Goud’ voor Toyota om duurzaamheid

Het bedrijf dat duurzaamheid monitort van 150 branches in 95 landen heeft Toyota Material Handling Europe (TMHE) bekroond met ‘gold level.’ TMHE dankt het certificaat aan het feit dat het bedrijf ernaar streeft om naast zijn vorkheftrucks en intern transport materiaal ook innovatieve tools en diensten aan te bieden.


Tom Schalenbourg, Director Sustainable Development bij Toyota Material Handling Europe is trots op het certificaat: “De bekroning door EcoVadis met het “Gold Level” weerspiegelt Toyota’s inzet voor duurzame ontwikkeling en zijn ambitie om bij te dragen aan de samenleving en omgeving waarin het actief is.”

 

Reageer op dit artikel