nieuws

Heli-One huurt dc-ruimte op Fokker Logistics Park

Warehousing

Helikopteronderhoudsbedrijf Heli-One Netherlands huurt voor de komende vijf jaar een distributiecentrum van 2.900 vierkante meter op Fokker Logistics Park. Het bedrijf beschikt hiermee volgens eigen zeggen over een Global Distribution Center dat een prominente positie inneemt in het eigen logistieke netwerk.

Heli-One huurt dc-ruimte op Fokker Logistics Park

AFBP C.V., het samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep, heeft het huurcontract afgesloten met Heli-One Netherlands. Het bedrijf neemt intrek in het gebouw Fokker 15, één van de multifunctionele logistieke gebouwen op Fokker Logistics Park. Het distributiecentrum is direct na oplevering beschikbaar gesteld aan de nieuwe huurder.

Response tijd verbeteren

Heli-One is volgens eigen zeggen een van ’s werelds grootste helikopter support organisatie. Zij maakt onderdeel uit van CHC Helicopter SA uit Canada. Het nieuwe dc op Fokker Logistics Park moet vooral de responsetijd verbeteren en zorgen voor een nog betere automatische bevoorrading van het gehele netwerk van het bedrijf.
Daarnaast zorgt het dc ervoor dat de andere bases van CHC Helicopter SA in Stavanger, Boundary Bay en Fort Collins zich meer kunnen richten op de MRO-(maintenance, repair en overhaul) activiteiten.

Reageer op dit artikel