nieuws

Nieuw Paccar Parts dc in gebruik genomen

Warehousing

Paccar, het moederbedrijf van truckfabrikant Daf, heeft in Eindhoven het nieuwe Paccar Parts distributiecentrum in gebruik genomen. Het nieuwe dc is nodig om verder te in Europa te kunnen groeien.

Nieuw Paccar Parts dc in gebruik genomen

Paccar gaat vanuit het nieuwe distributiecentrum ongeveer duizend Europese en Russische DAF-dealers beleveren. Het distributiecentrum levert rechtstreeks aan DAF-dealers in onder andere Nederland, Duitsland, België en Frankrijk én bevoorraadt dagelijks dc in Leyland (Groot-Brittannië), Budapest (Hongarije), Madrid (Spanje) en Moskou (Rusland).

65.000 onderdelen

Het nieuwe distributiecentrum is onder andere gebouwd met het oog op de introductie van een compleet nieuwe generatie Euro 6-voertuigen. Het magazijn, investering van 30 miljoen euro, heeft een oppervlakte heeft van 26.000 vierkante meter en huisvest 65.000 onderdelen.

RFID en voice

In het nieuwe magazijn zal de truckbouwer gebruik maken van zowel RFID als voice voor de goederenontvangst en verzending en het orderpickproces. Er worden 12.000 orderregels per dag verwerkt.

Reageer op dit artikel