nieuws

Linde wint opnieuw design award

Warehousing

Linde heeft weer een ontwerpprijs gewonnen. De reachtrucks R14 – R20 werd onderscheiden met de internationaal vermaarde “red dot design award”.

Linde wint opnieuw design award

De internationale jury prees onder meer de dynamische vorm en de opvallende kleurstelling in zwart en het klassieke Linde-rood. Het is de twintigste keer dat Linde de prijs in de wacht sleepte. Linde won onder meer in 2005 met de T20 SP – T24 SP elektrische pallettruck, in 2006 de H100 – H180 diesel en LPG truck, in 2007 de E12 – E20 elektrische vorkheftruck en voor de K-hoogbouwtruck. In 2008 kreeg Linde de prijs voor de H50 – H80/1100 diesel en LPG truckfamilie.

De red dot design award is een internationaal vermaarde designwedstrijd die wordt georganiseerd door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen. De prijs wordt toegekend aan productdesign van uitzonderlijke kwaliteit.

Reageer op dit artikel