nieuws

Laagheffende orderpickers met hoog comfort

Warehousing

Laagheffende orderpickers met hoog comfort

De serie MO orderverzameltrucks van Yale is verrijkt met een nieuw, vierde model. De truck heeft een schaarmechanisme om de zware dozen of grote productafmetingen toch goed te kunnen verwerken.

De truck is ontworpen om de orderverzamelaar zo veel mogelijk comfort te bieden. Daartoe kan de truck zijn vorken heffen tot 690 mm. Dat betekent minder strekken en buigen.

Maar ook zorgt een groot en open platform voor een betere toegang om aan beide kanten te kunnen verzamelen. De complete platformbodem fungeert als aanwezigheidssensor. Hierdoor kan de bestuurder in de meest comfortabele staande positie met de truck rijden. Een rugleuning van zacht materiaal en een schokabsorberende platformmat verbeteren eveneens het rijcomfort.

Vooral op korte rijafstanden hoog productief

Alle laagheffende orderpicktrucks in de serie MO zijn eenvoudig te bedienen met de handzame disselkop voorzien van vingertopbediening en elektrische stuurfunctie. Hierdoor blijft de bestuurder binnen de afmetingen van de truck, waardoor hij beter wordt beschermd.

De MO20P biedt goede prestaties dankzij een krachtige AC-aandrijfmotor met hoge thermische capaciteit en een DC-hefmotor. De maximale rijsnelheid is 8,5 km per uur met belasting en 10,5 km per uur zonder belasting. In toepassingen waarbij sneller en over langere afstanden moet worden gereden kan er optioneel voor topsnelheden van 10 km per uur belast en 13 km per uur onbelast worden gekozen. Op kortere rijafstanden, vooral als er continu moet worden gestopt, zorgen de snelle acceleratie, effectieve remfunctie en precieze bediening voor een hoge productiviteit.

Meer info bij Yale Nederland

Reageer op dit artikel