nieuws

Inschrijving Veiligste Magazijn 2013 in volle gang

Warehousing

De inschrijving voor de prijs van het Veiligste Magazijn in 2013 is in volle gang. Deze achtste editie zal opnieuw de spotlights zetten op integrale veiligheid in en rondom het magazijn. Er zijn twee prijzen van 3.000 euro, zowel voor grote als kleine magazijnen.

Inschrijving Veiligste Magazijn 2013 in volle gang

“Door mee te doen aan de prijs Veiligste Magazijn zet je als onderneming een concrete extra stap naar een hogere veiligheid binnen de logistieke werkomgeving”, zegt Hans van Bezouw, mede-organisator namens de BMWT. “De prijs is zowel een aansporing als een doel. Wij leveren een zinvolle bijdrage aan de veiligheid met de webapplicatie LoRIET. Hiermee kan op voorhand al een grondige analyse gemaakt worden van de huidige situatie, want het brengt de veiligheidssituatie binnen uw logistieke organisatie helder in kaart. Tevens komen er aanbevelingen hoe de veiligheidssituatie verbeterd kan worden. Veel deelnemers aan de Prijs Veiligste Magazijn 2012 hebben LoRIET gebruikt voor hun deelname. Een bezoekje aan de site is dus meer dan de moeite waard”.

Voor zowel grote als kleine magazijnen

Wie denkt dat alleen grote magazijnen in aanmerking komen voor de prijs, heeft het mis. Ook in kleinere magazijnen is het belang van veiligheid hoog, alleen de schaalgrootte varieert. Om de drempel tot deelname zo laag mogelijk te maken zijn er twee categorieën ingesteld: een voor magazijnen met 25 of minder (magazijn)medewerkers en een voor grotere magazijnen. Hierdoor speelt de bedrijfsomvang geen rol voor bepaling van de prijs en krijgen we dit jaar meer genomineerden en meer winnaars dan ooit. In elke categorie worden namelijk een eerste, tweede en derde plaats vergeven. De winnaars in beide klassen ontvangen dan ook beide het geldbedrag van € 3.000. Het zal dit jaar extra spannend worden wie de prijswinnaars worden.

Wie worden de winnaars van de achtste editie? De verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Een zevental gerenommeerde bedrijven gingen voor: DHL (2006), Intel (2007), Caterpillar Logistics (2008), Corus Staal BV (2009), Nissan Motor Parts Center (2010), Akzo Nobel (2011) en Philips Lighting (2012).

 

Aanmelden kan via het inschrijfformulier (zie ook bestand onderaan dit bericht). Het formulier kan ook opgevraagd worden via Harm van Bezouw; h.vanbezouw@bmwt.nl

Reageer op dit artikel