nieuws

Nieuwe serie stof-/waterzuigers van Nilfisk

Warehousing

Nilfisk, leverancier van professionele reinigingsapparatuur, heeft een nieuwe serie stof-/waterzuigers ontwikkeld in samenspraak met dealers en eindgebruikers. De Nilfisk VL500 serie is voorzien van een aantal innovatieve oplossingen die volgens de leverancier eenvoudig gebruik, veilige bediening, uitstekende prestaties en betrouwbaarheid combineren bij lage operationele kosten.

Nieuwe serie stof-/waterzuigers van Nilfisk

De nieuwe serie stof-/waterzuigers is uitgerust met het Nilfisk Ergo kantelsysteem. Dit zorgt ervoor dat een gebruiker een volledig met vloeistoffen gevulde container met minimale inspanning kan ledigen. Het gewicht, en daarmee het zwaartepunt van de container, verschuift namelijk als de container wordt gekanteld. De container kan leeggemaakt worden zonder de motorkop te verplaatsen. Hierdoor kan deze handeling snel worden uitgevoerd zonder risico op beschadiging van essentiële onderdelen als filters en vlotter.

Dubbel filtersysteem voor iedere toepassing

Ook het verwisselen van filters is volgens Nilfisk eenvoudig. Aan de achterzijde van de motorkop zit een scharnier waardoor de kop rechtop kan blijven staan. Hierdoor kunnen filters verwisseld worden zonder de motorkop volledig te verwijderen. Dit verbetert de ergonomie en voorkomt beschadigingen aan de motor. En dankzij het nieuwe filtermontagesysteem is het mogelijk om tegelijkertijd zowel met stoffilters als natfilters te werken. Hierdoor kan de Nilfisk VL500 voor iedere toepassing worden gebruikt zonder filters te vervangen.

Gebruik is eenvoudig en veilig

De Nilfisk VL500 is leverbaar in uitvoeringen met een 35, 55 of 75 liter container. De natuurlijke sluitmechanismen zorgen ervoor dat het gebruik eenvoudig en veilig is. De motorbevestiging, de duwbeugel en het containersluitmechanisme zijn ontwikkeld voor enkelhandig gebruik. Volgens de leverancier straalt  het unieke ontwerp niet alleen kwaliteit en innovatie uit, maar ook hoge prestaties en betrouwbaarheid.

Reageer op dit artikel