nieuws

FHG neemt meerderheidsbelang in C2CP

Warehousing

Palletproducent Faber Halbertsma Groep (FHG) heeft een meerderheidsbelang genomen in Cradle to Cradle Products (C2CP). Beide partijen ondertekenden hiervoor onlangs een overeenkomst. Met de deal breidt FHG zijn portfolio plastic pallets uit.

FHG neemt meerderheidsbelang in C2CP

FHG wil een breed en duurzaam dienstverleningsconcept voor pallets en kisten  bieden. De deal met C2CP moet daar voor zorgen. C2CP is gevestigd in Sittard en levert producten uit gerecyclede lokale kunststof reststromen.  FHG kan door het meerderheidsbelang gebruik kan maken van gerecyclede lokale kunststof reststromen bij de productie van zijn producten.

Ingrid Faber, CEO van FHG: “We vinden een verantwoorde productie van pallets zeer belangrijk en zijn dan ook enthousiast over de aanvulling van de duurzaam geproduceerde plastic pallet op ons huidige productportfolio van duurzame houten pallets.” De C2CP plastic pallet wordt aangeboden in het poolsysteem voor de chemische industrie van FHG. Joop Lemmens, mededirecteur van C2CP: ” Met de kennis van FHG op het gebied van palletpooling ontstaat een sterke combinatie.”

Reageer op dit artikel