nieuws

DHG verkoopt Distripark Sittard aan Delin Capital

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar DHG heeft begin deze maand voor circa 36,6 miljoen euro het multimodale distributiecentrum Distripark Sittard in Born aan de Britse vastgoedinvesteerder Delin Capital Management (DCAM). Het distributiecentrum is voor gemiddeld vijf jaar volledig verhuurd.

DHG verkoopt Distripark Sittard aan Delin Capital

Het distributiepark dat medio 2009 door DHG werd ontwikkeld is gesitueerd direct langs de A2 en omvat een vijftal magazijnen met een totale oppervlakte van circa. 51.000 vierkante meter.

Private equity vastgoedfonds

DCAM heeft dit logistieke centrum gekocht ten behoeve van een door haar geïnitieerd private equity vastgoedfonds. Huurders op Distripark Sittard zijn Stanley Black & Decker, Kuehne + Nagel en Helly Hansen.

Investeringen in België en Nederland

DCAM is een in Jersey geregistreerde vastgoedbeleggingsadviseur en vermogensbeheerder, gespecialiseerd in investeringen in logistiek vastgoed in het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland.

Philips Lighting dc

Vorig jaar november kocht de Britse vastgoedinvesteerder voor 15 miljoen euro het door Philips Lighting gehuurde distributiecentrum op logistiek bedrijvenpark Flight Forum in Eindhoven.

Reageer op dit artikel