nieuws

Hair Direct kiest Almere voor Europees dc

Warehousing

De Amerikaanse haarspecialist Hair Direct heeft Nederland gekozen voor de vestiging van haar Europese dc. Het logistiek centrum voor Europa staat in Almere.

Hair Direct kiest Almere voor Europees dc

De haarspecialist uit de staat Pennsylvania heeft Nederland en specifiek Almere gekozen vanwege de gunstige ligging. Bill Biesecker, President of Hair Direct: “We kozen Nederland om vele redenen: het is de toegangspoort tot Europa. Er is geen beter land om goederen op te slaan en snel en efficiënt door Europa te vervoeren.
Andere overweging was de it infrastructuur en de getalenteerde en meertalige mensen. De NFIA en NDL/HIDC hielpen Hair Direct bij het zoeken naar de juiste locatie in Nederland. Het edc in Almere is gevestigd op Industrieterrein Gooisekant in Almere, pal aan de A6. Het aantal vierkante meters is niet bekendgemaakt.

Sneller leveren
Met de keuze voor Nederland is de haarspecialist in staat om verder te groeien in Europa. “Door hier aanwezig te zijn hebben onze klanten in Europa toegang tot een breder pakket producten en kunnen we sneller leveren. Daarnaast zijn de transportkosten een fractie dan vanuit Amerika. Ook kunnen we retourstromen sneller afhandelen.”

Reageer op dit artikel